MAGAZÍN / Gastronomie

Popis:
10.7.2017

Kuřecí stehýnka pečené na pivu

Kuře na rozličný způsob je v naší zemi oblíbený pokrm. Stehýnka pečená na pivu si rychle připraví i méně zkušený kuchař.

Suroviny pro cca 4 porce

Postup přípravy

Troubu rozehřejeme na 180 ° C.

Do hrnce nalijeme pivo, přidáme med, prolisovaný česnek, kurkumu, zázvor, špetku cayenského pepře, sůl a pepř. Směs necháme svařit asi na polovinu, aby byla lesklá a hustá.

Nalejeme ji na stehýnka v míse a ze všech stran je obalíme. Pak vyklopíme do pekáče vyloženého pečícím papírem. Nakonec potřeme slunečnicovým olejem a pečeme do zlatova a křupava.

Přejeme dobrou chuť!

Autor / zdroj: PR

DALŠÍ ČLÁNKY

Post

Chotěboř oslaví 100 let republiky v muzeu, na plese i odhalením pamětní desky

K celostátním oslavám stého výročí Československa se připojí i město Chotěboř. Pro své občany přichystalo několik zajímavých akcí.

Post

10. ročník soutěže S Vysočinou do Evropy odstartuje už v říjnu

Kraj Vysočina vyhlašuje 10. ročník vědomostní soutěže S Vysočinou do Evropy. Soutěž je určena pro žáky středních škol. Trojici nejúspěšnějších odmění

Post

Setkání požárních automobilů v Přibyslavi nabídne atraktivní podívanou

Hasičský záchranný sbor České republiky připravuje dosud nevídaně široký a atraktivní program jubilejního pátého setkání požárních automobilů, jejich

Reklama

Reklama

PARTNEŘI

www.beautyexpo.cz www.ippolna.cz www.casopis-dracek.cz energy.akcenta.eu

REKLAMA